Recreatie en kampeerterrein Het Hoeveke
 
Gelegen: Rijselberg 50a - 2230 Herselt

Ons rustplekje in de Kempen

Ons recreatie en kampeerterrein  Het Hoeveke ( Rijselberg 50b 2230 te Herselt ) kan je vinden in de  Driehoek Westerlo - Diest –Aarschot , hartje Kempen.    GPS: N51.06419 ; E4.9030000000000005.

Te midden van de bossen en het groen, in een toeristisch aangenaam kader ( restaurantjes,  markten, culturele evenementen, historische plekken , zijn we er in geslaagd een recreatieterrein uit de grond te stampen. Er wordt nog steeds met man en macht gewerkt om het terrein nog te verfraaien en verder uit te bouwen.  Het terrein is , zo als de meeste naturistenterreinen, onttrokken aan de blikken van toevallige voorbijgangers. Belangrijk detail : Op ons terrein zijn honden en katten  toegelaten, zo lang als je ze maar aan de leiband houdt. Het Hoeveke is één van de weinige terreinen in België waar je viervoeter welkom is.

Het Hoeveke is een clubterrein zonder commerciële uitbating. De deelname in de kosten worden zo  democratisch mogelijk gehouden.

Routebeschrijving:

Stel uw GPS steeds in op 3 Eikenstraat - Herselt

In deze straat kan je "Rijselberg 50a" ingeven; anders heb je kans dat je navigatietoestel je langs een zeer smalle weg stuurt.

 

E313 ( autoweg Antwerpen – Hasselt ) afrit 22 nemen ( Olen-Herselt-Herentals); N152 nemen (richting Olen) nemen,steeds rechtdoor tot in Herselt ( 10.6 km). Aan de rotonde in Herselt eerste afslag rechts nemen en aan de volgende lichten linksaf (richting Blauberg , Scherpenheuvel) Deze baan blijven volgen tot tot boven op de berg; daar linksaf. Je komt op een betonbaantje en volg dit 2 km tot aan camping “ 3 Eycken” Juist voorbij de cafe van deze camping sla je de eerste straatje links in , en na 100 meter ben je ter plaatse.( vlak voor de eerste woning ) Grote poort.

Kom je via de E34 ; afrit Aarschot nemen , einde van de afrit linksaf en stees blijven rechtdoor rijden tot aan rotonde ; hier rechtsaf; rijden tot je afrit Herselt ziet ( op een brug). Linksaf tot in centrum Herselt ( 10 km) en in het centrum aan de 2e lichten rechtsaf. (Blauberg – Scherpenheuvel) Verder tot  aan Citroëngarage. ( zie verder bovenstaande wegbeschrijving )

 

© Steve Van Nieuwenhoven & Natuur Puur vzw (2018-2024)